Forum erotyczne sexdyskusja.pl

Przejdź do treści

Zdradzam żonę z prostytutkami jak z tego wyjść

Każdy facet pragnie chociaż jednego dnia bez swojej drugiej, co prawda piękniejszej, ale czasami także uciążliwej połówki. Ten dział jest tego namiastką. Dyskutujemy tutaj tylko i wyłącznie o typowo męskich problemach. W tym dziale dozwolony jest 100% szowinizm.

Postprzez sangral w 03 Lut 2009, 09:36

Witam moje całe życie zawsze było pełne sukcesów :) , mam piękną żoną ,3-dzieci i dużo zarabiam ,
jesteśmy szczęśliwą rodziną ,mam w sobie taki mankament że uwielbiam kochać się z innymi Kobietami,wchodzę często na strony z ogłoszeniami takimi jak kocice.org albo randvu czy odlloty tam widać zdjęcia dziewczyn wybieram zawsze taką dziewczynę która w moich oczach jest najładniejsza,, często kosztuje bardzo drogo, zawsze nie było problemu z tymi spotkaniami ,ale teraz zaczynam zauważać wyrzuty sumienia, żona nic nie wie jest szczęśliwa ze mną :confused:.
Coś zmienia się w moim nastawieniu ,w głowie pojawiają mi się obrazy żeby skończyć z tym , ale nie wiem jak się zachować bo cały czas uwielbiam kochać się z pięknymi Kobietami , może powinienem zacząć chodzić do psychologa czy cały czas się cieszyć życiem i z niego korzystać bo w końcu jest tylko jedno .
Co byście zrobili na moim miejscu
pozdrawiam Piotr
sangral
Prawiczek

Dołączenie: 02 Lut 2009, 09:40

Postprzez Syria w 03 Lut 2009, 12:52

Jesteś dojrzałym mężczyzną. Dobrze wiesz, co jest dobre dla Ciebie, choć to, co robisz nie ma nic wspólnego z odpowiedzialnym zachowaniem. Weź pod uwagę, jak poczuje się Twoja żona, gdy dowie się o Twych skłonnościach, nawet przypadkiem.
Może czas przystopować nawet na jakiś okres czasu, terapeuta może pomóc, jednak sam musisz chcieć zmienić coś w swoim życiu.
Kosztem rodziny i szczęścia w niej, nie warto ryzykować dla przyjemności.
Syria
Zboczuch

Dołączenie: 06 Wrz 2008, 18:02
Miejscowość: Nyssae

Postprzez cukinka :) w 03 Lut 2009, 15:13

Mam ochotę powiedzieć do Ciebię 'Ty świnio!'.
No nie zrobię tego bo słów na Ciebię szkoda, a to i tak nic nie da.
Wybierz się jak najprędzej do tego psychologa, bo to chyba jedyne wyjście, my tu na forum jesteśmy zagłupi na takich delikfentów jak Ty.
zupa klopsowa <3

Łinga! :D
cukinka :)
Zboczuch

Dołączenie: 13 Sie 2008, 12:19
Miejscowość: Toruń - miasto seksu i ojca dyrektora ;D

Postprzez Syria w 03 Lut 2009, 15:53

Zastanawia mnie jedno,jakby autor tematu czuł się, gdyby odwróciła się jego rola z żoną ?
Syria
Zboczuch

Dołączenie: 06 Wrz 2008, 18:02
Miejscowość: Nyssae

Postprzez Bishamoth w 03 Lut 2009, 18:27

Syria napisał(a):Weź pod uwagę, jak poczuje się Twoja żona, gdy dowie się o Twych skłonnościach, nawet przypadkiem.

Dowie sie? Heh, jezeli dotad ukrywal to az tak wysmienicie, to czemu mialo by to nastapic. Chyba nie jest az tak glupi by do tego doprowadzic... no moze. Nie mi oceniac. Lepiej by to pozostalo tylko i wylacznie miedzy sangral'em i jego umyslem.
cukinka :), mozna by tutaj rzucac epitetami na prawo i na lewo, lecz sie nasuwa jedno male "ale". Po co? Tak czy siak szanowny user sobie z tego zrobi tyle co z zeszlorocznego sniegu.
Syria napisał(a):Zastanawia mnie jedno,jakby autor tematu czuł się, gdyby odwróciła się jego rola z żoną ?

Tak samo? Mozemy tylko i wylacznie przypuszczac. Moze on/a by zerwal'a (rozwod), moze by przebaczyl/a... czy cholera tam wie co jeszcze.
sangral
Ad1.
Robisz sam sobie telenowele pt. Moda na sukces -odcinek 4213. Chcesz z dziwkami sie zabawiac? To nie rozpierniczaj zycia kobiecie i nie mow jej o tym "kryjac sie jak sie da". Predzej czy pozniej cos sie posypie i wszystko wyjdzie na swiatlo dzienne. Matka pozostanie z trojka dzieci na utrzymaniu, a Ty bedziesz bulil alimenty. Do tego widywanie sie z bachorami raz na ruski rok.
Ad2.
Pierniczysz zycie w ukryciu, pierniczysz dziwki i pozostajesz w nieszczesciu z zona bo Ci dobrze nie "daje".
Ad3.
Dopisywac kazdy moze swa teorie na ten temat.

Tyle z mej, jakze skromnej strony.
Bishamoth
Perwer

Dołączenie: 13 Sie 2008, 18:19
Miejscowość: KLB/ Jelenia Góra

Postprzez ^^ViNi^^ w 05 Lut 2009, 13:30

Na Twoim miejscu skończyłbym z tym. Ja rozumiem że lubisz piękne kobiety, ale pamiętaj że z nimi może łączyć Cię jedynie seks, a z żoną coś więcej - miłość. Dzieci to wielki skarb więc nie narażaj ich na utratę jedynego i kochanego przez nie ojca. Każdy ma inne zdanie na Twój temat. Uważam iż zrobiłeś źle ale zdajesz sobie z tego sprawę (ruszyło Cie sumienie) i dobrze. Więc podążaj za głosem sumienia. Wierzę iż wybierzesz dobrą drogę.
^^ViNi^^
Prawiczek

Dołączenie: 05 Lut 2009, 13:15
Miejscowość: Kraków

Re: Zdradzam żonę z prostytutkami jak z tego wyjść

Postprzez sangral w 05 Lut 2009, 19:46

Czytam wasze posty , vini bardzo mądrze napisał.

Żona na pewno nic się nie dowie uprawiam taki proceder od 4 lat

Będę musiał zmniejszać intensywność spotkań
sangral
Prawiczek

Dołączenie: 02 Lut 2009, 09:40

Postprzez ^^ViNi^^ w 05 Lut 2009, 22:01

Zmniejszył intensywność? Uważam że powinieneś z tym skończyć. Ja bym nie potrafił spojrzeć swojej ukochanej (bo żony jeszcze nie mam) w oczy gdybym zdradzał ją z inną, a co dopiero żonie. Sorry że to powiem ale postępujesz nie odpowiedzialnie, a potem nie wiadomo skąd bierze się chociażby HIV...
^^ViNi^^
Prawiczek

Postprzez cukinka :) w 06 Lut 2009, 14:51

Żona na pewno nic się nie dowie uprawiam taki proceder od 4 lat

Jak tam chcesz, ale wiedz, że prawda i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw, a wtedy to już nie chciałabym być w Twojej skórze ;)
Zobaczysz, docenisz to, że miałeś normalną rodzinę, dopiero wtedy gdy ją stracisz.

a z takim postępowaniem napewno ją stracisz.
zupa klopsowa <3

Łinga! :D
cukinka :)
Zboczuch

Dołączenie: 13 Sie 2008, 12:19
Miejscowość: Toruń - miasto seksu i ojca dyrektora ;D

Re: Zdradzam żonę z prostytutkami jak z tego wyjść

Postprzez ^^ViNi^^ w 06 Lut 2009, 19:44

cukinka \":)\" napisał(a):a z takim postępowaniem napewno ją stracisz.

Zgadzam się z cukinką. Lepiej zrezygnuj z tych spotkań!!!
^^ViNi^^
Prawiczek

Następna

Powróć do Męskie dyskusje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości