Bishamoth napisał(a):Albo sie zabawic jak za starych dobrych czasow
też, popieram
Bishamoth napisał(a):Albo sie zabawic jak za starych dobrych czasow
wind_of_hope napisał(a):Jak słyszę,że ktoś mówi "fuj" to śmiać mi się chce. Spróbują i przestaną tak gadaćPoza tym jak nam na kimś zależy to nie ma "fuj",bo to kochane ciałko partnera/partnerki
Wyrafinowana napisał(a):tysiace osob na mysl o lizaniu odbytu czy dziurek w nosie jednak pomysli "fuj", mimo ze na pierwszy rzut oka pupa czy nos sa cacy
Wyrafinowana napisał(a): dla mnie granica nie jest jakas taka oczywista
Wyrafinowana napisał(a): znam osoby, ktore sprobowaly i w dalszym ciagu twierdza, ze to nie dla nich
wind_of_hope napisał(a):Wyrafinowana napisał(a):tysiace osob na mysl o lizaniu odbytu czy dziurek w nosie jednak pomysli "fuj", mimo ze na pierwszy rzut oka pupa czy nos sa cacy
Ależ ja nie o tymNie mieszjamy do tego odbytu
Miałam na myśli inne miejsca ciała.
wind_of_hope napisał(a):Wyrafinowana napisał(a): znam osoby, ktore sprobowaly i w dalszym ciagu twierdza, ze to nie dla nich
Zawsze się znajdzie ktoś, kto czegoś nie lubi. Wszystkich nie uszczęśliwi się![]()
Poza tym bardziej chodziło mi o osoby, które nie próbowały i mówią "fuj" i jeszcze nie raz zarzekają się,że nigdy tego nie zrobią. A tu spotyka się osobę, do której się zapała uczuciem i samo jakoś tak wychodzi
Jakub napisał(a):strasznie gilgocze jezyk w nosie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości