Forum erotyczne sexdyskusja.pl

Przejdź do treści

Seks oralny

Jazda bez trzymanki. Wypowiadamy się tutaj na temat seksu, tak więc technik jego uprawiania, jak i sposobów na urozmaicenie tej czynności.

Re: Seks oralny

Postprzez Jakub w 20 Sie 2008, 13:13

Bishamoth napisał(a):Albo sie zabawic jak za starych dobrych czasow 8-)

też, popieram
Jakub
Administrator

Dołączenie: 11 Sie 2008, 13:49

Seks oralny

Postprzez wind_of_hope w 25 Sie 2008, 16:48

Oczywiście,że jestem praktykująca :) Lubię sprawiać mojemu partnerowi przyjemność. Ogromną frajdę mi sprawia mi jego zachowanie, gdy jest bardzo podniecony. Jak byłam młodsza to myślałam. "Fuj, jak można to robić?",a teraz bez tego nie wytrzymałabym za długo :P
wind_of_hope
Onanista

Dołączenie: 24 Sie 2008, 19:14

Seks oralny

Postprzez Jakub w 30 Sie 2008, 10:08

każda myślała fuj :P a teraz myśli "czemu tak rzadko" :D
Jakub
Administrator

Seks oralny

Postprzez wind_of_hope w 31 Sie 2008, 16:56

Jak słyszę,że ktoś mówi "fuj" to śmiać mi się chce. Spróbują i przestaną tak gadać :) Poza tym jak nam na kimś zależy to nie ma "fuj",bo to kochane ciałko partnera/partnerki :)
wind_of_hope
Onanista

Re: Seks oralny

Postprzez Wyrafinowana w 31 Sie 2008, 19:40

wind_of_hope napisał(a):Jak słyszę,że ktoś mówi "fuj" to śmiać mi się chce. Spróbują i przestaną tak gadać :) Poza tym jak nam na kimś zależy to nie ma "fuj",bo to kochane ciałko partnera/partnerki :)

czy ja wiem, czy nie ma "fuj"... znam osoby, ktore sprobowaly i w dalszym ciagu twierdza, ze to nie dla nich. z drugiej strony argumentacja z ukochanym cialkiem partnera nie zawsze do mnie przemawia... tysiace osob na mysl o lizaniu odbytu czy dziurek w nosie jednak pomysli "fuj", mimo ze na pierwszy rzut oka pupa czy nos sa cacy ;)
i tak samo dla jednych sperma jest ok, bo ukochane cialko, a inne wydobywajace sie substancje sa "be" mimo tego, ze to to samo cialko. dla mnie granica nie jest jakas taka oczywista ;)
Wyrafinowana
Dziewica

Dołączenie: 12 Sie 2008, 12:58

Seks oralny

Postprzez wind_of_hope w 31 Sie 2008, 19:51

Wyrafinowana napisał(a):tysiace osob na mysl o lizaniu odbytu czy dziurek w nosie jednak pomysli "fuj", mimo ze na pierwszy rzut oka pupa czy nos sa cacy

Ależ ja nie o tym :P Nie mieszjamy do tego odbytu ;) Miałam na myśli inne miejsca ciała.
Wyrafinowana napisał(a): dla mnie granica nie jest jakas taka oczywista

Każda para ma swoje własne granice, których nie mają ochoty przekraczać. Nic na siłę i wbrew drugiej osobie.
Wyrafinowana napisał(a): znam osoby, ktore sprobowaly i w dalszym ciagu twierdza, ze to nie dla nich

Zawsze się znajdzie ktoś, kto czegoś nie lubi. Wszystkich nie uszczęśliwi się :D
Poza tym bardziej chodziło mi o osoby, które nie próbowały i mówią "fuj" i jeszcze nie raz zarzekają się,że nigdy tego nie zrobią. A tu spotyka się osobę, do której się zapała uczuciem i samo jakoś tak wychodzi :)
wind_of_hope
Onanista

Seks oralny

Postprzez Wyrafinowana w 31 Sie 2008, 20:35

wind_of_hope napisał(a):
Wyrafinowana napisał(a):tysiace osob na mysl o lizaniu odbytu czy dziurek w nosie jednak pomysli "fuj", mimo ze na pierwszy rzut oka pupa czy nos sa cacy

Ależ ja nie o tym :P Nie mieszjamy do tego odbytu ;) Miałam na myśli inne miejsca ciała.

ja wiem ze mialas na mysli inne czesci ciala, ale dlaczego mamy to rozgraniczac ;) kochane cialko, ale jednak sa wyjatki? ;)

wind_of_hope napisał(a):
Wyrafinowana napisał(a): znam osoby, ktore sprobowaly i w dalszym ciagu twierdza, ze to nie dla nich

Zawsze się znajdzie ktoś, kto czegoś nie lubi. Wszystkich nie uszczęśliwi się :D
Poza tym bardziej chodziło mi o osoby, które nie próbowały i mówią "fuj" i jeszcze nie raz zarzekają się,że nigdy tego nie zrobią. A tu spotyka się osobę, do której się zapała uczuciem i samo jakoś tak wychodzi :)

ale ja np. tez nie probowalam partnerowi wylizac dziurek w nosie i nie mam zamiaru nawet probowac, a mianem "fuj" to jednak okresle ;P i nie wazne czy kocham czy nie, "fuj" i juz! :D
bede tu stac na strazy prawa do wyrazania swego obrzydzenia na temat rzeczy, ktorych sie nigdy nie robilo ;P najwyzej sie kiedys zmieni zdanie, ale to juz inna para kaloszy ;)

co do samego sexu oralnego, to lubie, a praktykuje niemal za kazdym razem :D
Wyrafinowana
Dziewica

Dołączenie: 12 Sie 2008, 12:58

Seks oralny

Postprzez wind_of_hope w 01 Wrz 2008, 22:04

Haha, no dobra, dobra, czepiasz się szczegółów i wychodzi tu zabawna dyskusja :lol: Bo temat przecież nie o pupce i nie o nosie :D

No a teraz takie pytanko z ciekawości. Mieliście kiedyś jakieś niefortunne sytuacje podczas seksu oralnego ? :D
wind_of_hope
Onanista

Seks oralny

Postprzez Jakub w 02 Wrz 2008, 22:09

póki się nie rozkręci offtop jest dozwolony ;PP

odnośnie nosa.. strasznie gilgocze jezyk w nosie.. :P
Jakub
Administrator

Seks oralny

Postprzez Bishamoth w 02 Wrz 2008, 22:27

Jakub napisał(a):strasznie gilgocze jezyk w nosie

:shock:
Ktos Ci jezyk wsadza do nosa?
Bishamoth
Perwer

Dołączenie: 13 Sie 2008, 18:19
Miejscowość: KLB/ Jelenia Góra

PoprzedniaNastępna

Powróć do SEKS

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości